Vet Expert este un brand polonez cu un istoric vechi, ce ofera o gamă largă de produse specializate, de înaltă calitate, pentru animale. A fost creat ca un răspuns natural la creșterea conștientizării sociale pentru îngrijirea nevoilor animalelor.

Vet Expert este un pionier în crearea de soluții inovatoare care sprijină sănătatea animalelor – sunt primii din lume care au adaptat capsula Twist-Off la produsele veterinare pentru animale de companie. Sa oferi un supliment unui animal de companie nu a fost niciodată atât de ușor și de gustos!
Specialiștii Vet Expert au creat prima linie de diete veterinare pentru câini și pisici în Polonia, ale căror compoziții unice ajută chiar și pe cei mai pretențioși pacienți să se recupereze.

În prezent, compania are o gamă cuprinzătoare de formule care susțin sănătatea animalelor: teste de diagnostic, diete veterinare, dermatocosmetice și neutralizatoare de mirosuri – inclusiv o gamă largă de suplimente care sunt produse emblematice și sunt foarte apreciate de medicii veterinari din toata lumea.
Datorită eforturilor continue spre excelență, produsele Vet Expert sunt recunoscute în peste patruzeci de țări.

Vet Expert –cele mai apreciate suplimente in categoriile cheie

>În aprilie 2022, renumita agenție de sodaje, Kantar Polska SA a intervievat un grup reprezentativ de medici veterinari despre suplimentele alimentare pentru câini și pisici de pe piața din Romania. Studiul a avut scopul a determina care sunt suplimentele veterinare in care medicii au cea mai mare încredere– și, prin urmare, sunt recomandate de către aceștia.Rezultatul studiului a confirmat în mod clar poziția nr. 1 a brandului Vetexpert ca lider incontestabil al suplimentelor veterinare:

  • 87% dintre medicii veterinari chestionați au indicat cunoașterea produselor
  • 66 % dintre medicii veterinari – au confirmat că Vet Expert este un brand de încredere
  • 61% au mentionat că este cea mai recomandată marcă de suplimente

Brandul Vet Expert a fost votat de cel mai mare numar de medici veterinari ca brand inovativ, cu produse de cea mai buna calitate.


Graficul de mai jos indica rezultatele sondajului.

Nr 1 cel mai de incredere brand
Nr 1 cel mai inovator
Nr 1 in calitate

Suplimentele Vet Expert ocupă cel mai înalt loc pe podium la categoriile cheie.
Opinia medicilor se aplică nu numai brandului  Vet Expert în sine, ci și produselor sale. In fiecare dintre categoriile de suplimente studiate, produsele ocupa locul 1 ca incredere si ca recomandare a medicilor veterinari.

Nr 1 la categoria IMUNITATE: VetoMune, Vet expert

VetoMune – un preparat unic la nivel mondial , care susține sistemul imunitar al câinilor și pisicilor. Contine beta-glucan si HMB care stimuleaza imunitatea organismului, atat la nivel celular cat si la nivel humoral. Este cel mai eficient produs ce poate fi utilizat în cazul scăderii periodice a imunității*, precum și în timpul convalescenței și înainte de vaccinări.
* Studiu pilot al utilizării beta-glucanului în practica dermatologică la câini și pisici. Arc. veterinar. Joanna Karaś-Tęcza, Dermawet – Practică dermatologică pentru câini și pisici în Varșovia.

Nr 1 la categoria AFECTIUNI HEPATICE: Hepatiale Forte, Vet expert

Hepatiale Forte – o linie de suplimente care susțin buna funcționare a ficatului în cazul tulburarilor hepatice la caini si pisici. Hepatiale Forte conține fosfolipide și ornitină, a căror eficiență ridicată a fost confirmată în studii la câini și pisici cu boli hepatice*.
* Nieradka R. Eficacitatea preparatelor din linia Hepatiale Forte în tratamentul bolilor hepatice la câini. Medicină Veterinară în practică. 2017; 14; 11-12: 81-82,84-87

Nr 1 la categoria AFECTIUNI OSTEO-ARTICULARE: Arthrovet, Vet Expert

ArthroVet – o linie de suplimente care conține ingrediente cu efecte dovedite științific* pentru susținerea articulațiilor în caz de degenerare, leziuni, după proceduri ortopedice dar și pentru animale în creștere sau senioare.

*Artrita Res Ther. 2009;11(2):R41. doi: 10.1186/ar2649. Epub 2009 Mar 16. Boileau C, Martel-Pelletier J, Caron J, Msika P, Guillou GB, Baudouin C, Pelletier JP: Efectele protectoare ale fracțiunii totale de avocado/soia (nesaponificabile) asupra modificărilor structurale în osteoartrita experimentală a câinilor: inhibarea oxidului nitric sintetaza si metaloproteinaza matricei-13.

Nr 1 la categoria AFECTIUNI URINARE: UrinoVet, Vet Expert

UrinoVet – o linie de suplimente care susține buna funcționare a tractului urinar la câini și pisici. Datorită eficientei substanțelor dovedite clinic *, preparatele UrinoVet sunt eficiente în reducerea aderenței bacteriilor la pereții vezicii urinare și creșterea volumului de urină excretat. Poate fi folosit in cristalurie si urolitiaza, dupa cateterizare si indepartarea calculilor din vezica urinara.
* Utilizarea extractului de merișor și glucozamină în tratamentul infecțiilor tractului urinar inferior la animalele mici. Th. I. Infecții ale tractului urinar la câini. Dr n. Veterinar. Renata Nieradka, Departamentul de Diagnostic Clinic, Facultatea de Medicină Veterinară, Universitatea din Warmia și Mazury din Olsztyn

Nr 1 la categoria AFECTIUNI RENALE: RenalVet, Vet expert

Renalvet este recomandat cainilor si pisicilor care sufera de Insuficienta Renala Cronica (IRC).
Formula pe baza de carbonatul de calciu si chitosan ajuta la reducerea cantitatii de fosfor absorbite in organism din alimentatia zilnica, fapt ce reprezinta unul dintre principalii factori care contribuie la cresterea ratei de supravietuire a pacientilor diagnosticati cu IRC.

Garanția performanței bazată pe dovezi
Rezultatul cercetării efectuate de Kantar Polska este punctul culminant al eforturilor depuse de Vet Expert încă de la începutul existenței companiei.

Motto-ul „Based on Evidence” este angajamentul pe care brand-ul îl urmează atunci când creează noi produse pentru animale, inclusiv suplimente. Vet Expert are cel mai mare departament de Cercetare și Dezvoltare (R&D) din industria veterinară din Polonia. Portofoliul complex de produse este creat împreună cu cei mai remarcabili medici veterinari și specialiști în domeniul dieteticii veterinare.