Meniu
Cosul meu

Despre noi

În anul 2012, am decis să ne lansăm în afaceri cu scopul principal de a implementa și dezvolta medicina integrativă în domeniul veterinar. Suntem o echipă dedicată și pasionată, mereu în căutarea soluțiilor și inovațiilor care să ne ajute să atingem acest obiectiv.

Credem că medicina integrativă poate aduce beneficii semnificative atât pentru animalele de companie, cât și pentru proprietarii lor. Prin abordarea integrativă, putem combina tratamentele tradiționale cu terapii complementare. Această abordare holisitică ne permite să oferim o gamă largă de opțiuni de tratament și să abordăm fiecare caz în mod personalizat, ținând cont de nevoile specifice ale fiecărui animal și ale proprietarului său.

De-a lungul timpului, am investit mult în cercetare și dezvoltare pentru a ne asigura că oferim cele mai bune soluții și cele mai noi tehnologii clienților noștri, adică clinicilor veterinare și proprietarilor de animale de companie. Suntem mândri să afirmăm că am reușit să construim o echipă de experți în domeniu și să dezvoltăm parteneriate solide cu furnizorii noștri, astfel încât să putem oferi cele mai bune produse și servicii disponibile pe piață.

În concluzie, suntem dedicați să aducem medicina integrativă în domeniul veterinar, să oferim cele mai bune soluții și cele mai noi tehnologii și să fim un partener de încredere pentru clienții noștri.
 
Având o gamă mare și diversificată de produse, suntem mândri să oferim soluții partenerilor noștri pentru a-și desfășura activitățile zilnice. Într-o cercetare continuă a produselor inovatoare și eficiente, căutăm întotdeauna cea mai bună calitate, iar obiectivul nostru este să facem TOTUL PENTRU A ÎMBUNĂTĂȚI.

Principalul nostru domeniu de activitate este medicina veterinară și oferim în special medicamente, suplimente, teste diagnostice, diete și hrană pentru animale de companie - importate de la partenerii noștri din Spania, Italia, Polonia, Germania, Anglia, Singapore și SUA - cu exclusivitate în România. În portofoliul nostru se regăsesc, de asemenea, branduri precum Ceva, Virbac, Ringer, Richter Pharma, Krka, Animal Care, etc.

Suntem mereu deschiși la noi colaborări și parteneriate, căutând mereu să aducem cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri din domeniul veterinar. De asemenea, suntem mereu în căutarea de soluții inovatoare și de îmbunătățire a serviciilor noastre, pentru a rămâne mereu la nivelul așteptărilor clienților noștri și pentru a continua să creștem în acest domeniu.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica De Protecţie a Datelor cu Caracter Personal