Meniu
Cosul meu

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

ctvet.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ctvet.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a ctvet.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre ctvet.ro afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ctvet.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre ctvet.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

De asemenea, ctvet.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.Formula inovatoare cu un spectru larg de activitate în domeniul susținerii, protecției și sănătății pielii hipersensibile și atopice. VetoSkin Ultra..
EFEX Marbofloxacina 100mg- 20 X 6 TABS
stoc epuizat
Indicata in infectii ale pielii si ale tesuturilor moi, infectii ale tractului urinar, infectii ale tractului respirator.Cutie 20 x 6 tablete a cate 1..
Nutraceutic pe bază de probiotice și prebiotice, formulat pentru a susține microbiota intestinală în dezechilibre intestinale acute, manifestate prin ..
Indicatii:Capsule pe baza de ulei de krill (ulei cu continut ridicat EPA si DHA cu absorbtie ridicata in comparatie cu uleiul extras din peste) active..
EFEX Marbofloxacina 10mg- 10 X12 TABS
stoc epuizat
Indicata in infectii ale pielii si ale tesuturilor moi, infectii ale tractului urinar, infectii ale tractului respirator.Cutie 12 x 10 tablete a cate ..
     1 ml conține: Xilazină 20,0mg (echivalent cu 23,31 xilazină hidroclorică), Excipienti: clorura de benzetoniu 0.11mg. &nb..
     1 ml conține: Ketamina 100mg (echivalent cu 115.3mg clorhidrat de ketamina), Excipienti: clorura de benzetoniu (E1519) 0.11mg..
     1 ml conține: Ketamina 100mg (echivalent cu 115.3mg clorhidrat de ketamina), Excipienti: clorura de benzetoniu (E1519) 0.11mg..
     1 ml conține: Dexametazona 2.0mg (ca fosfat sodic de dexametazona 2.63mg) Excipienti: alcol benzilic (E1519) 2.63mg &nbs..
Furaj umed complet pentru câini adulți de toate rasele cu vânat și dovleacCompoziție: carne și derivate de origine animală 65% (carne de vită 10%, car..
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica De Protecţie a Datelor cu Caracter Personal